За нас

БАБОВ ЕООД е търговско дружество, което води своето начало от ЕТ „Яни Бабов” – фирма, регистрирана като земеделски производител с основна дейност добиване, изкупуване, преработка и продажба на орехи и орехови ядки.
 
Днес БАБОВ ЕООД е производител и преработвател на конвенционални и органични продукти: орехи, орехови ядки, орехово брашно, сушени плодове и билки.
 
Нашите основни пазари са Гърция, Италия, Словакия, Чехия, Дания, Швеция, Испания както и други страни от Европейския Съюз.
В България наши клиенти са предприятия, произвеждащи захарни и шоколадови изделия, сладкарски цехове и вериги супермаркети.
 
БАБОВ ЕООД е сертифициран преработвател на биологични суровини.
 
От стари времена каракачаните живеят сред природата и в хармония с нея – през лятото по високопланинските пасища на Рила, Родопите, Стара планина, Средна гора, Шар и Пинд, а през зимата в Тракия и край морето.За тях като номади плодовете на природата са храна и дар, който ценят и предават от поколение на поколение. Жената е пазител и носител на техните ценности. Следвайки традицията на нашите баби и майки събрахме и подготвихме с любов за Вас избраните продукти на ЯниКо. Насладете им се!
 
picture3
bg_BG
en_US